Pagina's

10 december 2012

Ultimate Nail Tag

Hey iedereen!
 Vandaag de Ultimate Nail Tag! Heel leuk om in te vullen! Ik haalde de tag van deze site en van mij mag iedereen die de tag leuk vindt overnemen, ik tag iedereen!1) Wanneer is je passie voor nagels gestart?
Eigenlijk vorige zomer pas! Ik zag het kanaal van Cutepolish op Youtube en ik vond het zo leuk! Toen begon ik mijn nagels steeds meer te lakken en te experimenteren met nail art. Super!

2) Wanneer begon je met het laten groeien van je nagels?
Net als bij de vorige vraag, vorige zomer. Ik wou lange, sterke nagels om allerlei mooie lakjes op te doen! Vroeger was ik een nagelbijter, maar ik probeer om van mijn nagels te blijven!

3) Wat is jouw geheim om mooie, natuurlije nagels te laten groeien?
Er niet op bijten, haha! En ook nagelverharderkuren doen, ik begin er in januari aan! En natuurlijk altijd een basecoat gebruiken en je nagelriemen terugduwen.

4) Vind je lange nagels mooier dan korte nagels of omgekeerd?
Liever lange nagels, maar niet zo ordinair lang met een huge french tip eraan. Nee, keurige maar toch lange nagels!

5) Gelnagels, acrylnagels of fiberglas of een andere soort van nepnagels?
Er bestaat een nieuwe soort, gelish, en dat is een soort tussen natuurlijke en gelnagels. Dat vind ik wel mooi, maar ik vind natuurlijke nagels nog altijd het mooist.

6) Valse nagels of natuurlijke nagels?
Natuurlijke nagels!

7) Welke vorm van nagels vind je het mooist?
Ovale nagels vind ik supermooi en chique staan, maar voor nailart zij rechthoekige nagels wel handig!

8) Wat is je favoriete nagellakmerk?
Catrice! Mooie, dekkende en kwaliatieve lakjes voor een fijne prijs! Me likes ;p 

9) Als je op een onbewoond eiland was, welke 3 nagelproducten zou je meenemen?
Een vijl, voor de vorm en moesten ze gelig worden, een megapot nagellakremover en een supersize pot roze nagellak!

10) Waarom houd je zoveel van nail art en sinds wanneer doe je het?
Ik hou van nail art omdat je je even kan ontspannen en je kunst-skills tonen op een mooie manier. Ik vind het ook super als ik er leuke reacties op krijg! Ik ben hier ook deze zomer mee begonnen!

Zo, dit was de tag. Moeilijk hoor, maar I did it! Tot morgen!

xx Katrien

3 opmerkingen:

Gemma zei

Heey Katrien! 't Is Gemma eah ;b Ik wou ff vragen of je Instagram hebt! IK doe ook af en toe 'Nailart' en ik zou dit graag aan je willen tonen, en met Instagram kan foto's maken met effects, en ik den dat het wel mooi zou zijn als je dit met je blog kan combineren! En zo kunnen we ook contact blijven houden(nu je stopt met sd) & Dankuwel eah, Ik ben juist naar Kruidvat geweest en er is een geweldige actie! Lakjes van NYC 2 voor 3euro terwijl 1tje 2,6 fsoiets kost! Ik heb ook die Sold out forever van Catrice gekocht, omdat die op je blog wel leuk leek. die is echt mooi! Ok, uw blog is echt fantastisch eah :D Doei, liefs, Gemma!♥

Unknown zei

Oh,bedankt voor je comment! Ik ben nu vooral actief op mijn blog en zit net in de examenperiode, dus Instagram zal nog niet iets voor direct zijn. Ik hou je op de hoogte! xx Katrien

Rani zei

Heei, ik tag dit artikel, leuk!