Pagina's

04 april 2013

Music Of The Moment #2

                                     Ipod glitz
Hey iedereen!

Vandaag heb ik weer een Music Of The Moment voor jullie, een artikel waarin ik jullie mijn favoriete muziek laat zien en horen! Ik heb weer wat nieuwe liedjes ontdekt en wou deze met jullie delen. Lees dus snel verder! 
Passenger, Holes: Dit is de tweede single van Passenger na zijn hit Let her go. Ik vind dit liedje vrolijker dan het vorige en ik vind het ook mooi gezongen. Zijn stem is speciaal dus sommigen vinden het maar niets, maar ik vind het wel leuk :3

P!nk ft. Nate Ruess, Just Give Me A Reason: Dit liedje is misschien al wat 'ouder', maar ik vind het nog altijd super! Echt mooi en leuk om mee te zingen. De combinatie van hun stemmen is ook prachtig!

Pitbull ft. Christina Aguilera, Feel This Moment: Oké, naar gewoonte als laatste een beat liedje, dit keer de nieuwe van Pitbull in samenwerking met Christina Aguilera. Het is een leuk lied om op te dansen en de stukjes van Christian vind ik erg leuk! 

Zo, hopelijk vonden jullie deze tweede Music Of The Moment leuk!

Q: Wat is jouw favoriete lied op dit moment? Heb je aanraders?

xx Katrien

4 opmerkingen:

Unknown zei

Haha die laatste twee zing ik altijd mee op te fiets :D en holes is inderdaad zo leuk :). Die nieuwe van Train bevalt me ook wel.. mermaid. En ken je the big bang van rock mafia? Denk dat je die misschien wel leuk vindt!

Unknown zei

Heej,
Ik heb jullie genomineerd voor de Liebster award! Deze award is speciaal voor blogs met onder de 200 volgers. De bedoeling is: Dat jullie 11 feitjes over jezelf vertellen, mijn 11 vragen beantwoord(mijn vragen staan op mijn blog, in de post van de Liebster award), 11 andere blogs nomineert, en voor die 11 blogs óók weer 11 vragen verzint, het is niet zo moeilijk als dat het lijkt! Het is de bedoeling dat jullie mijn blog+voornaam ook in jullie artikel vermelden.
xx Dinieke en Eva
P.S. De blog waarop je ons Liebster Award-bericht kunt lezen heet www.blog-4-girls.blogspot.com

Josephine zei

Just give me a reason is zo mooi!

Gemma zei

Legohouse van Ed Sheeran.. (: <3