Pagina's

25 maart 2013

Favoriete lentenagellak 2013

Hey iedereen!

'Favorieten' vind ik altijd erg leuk om te zien bij anderen, dus besloot ik zelf nog maar eens zo'n artikeltje te maken ;-) Deze keer toon ik jullie mijn favoriete lente nagellak!

We beginnen bij een lekker felroze nagellak, 'Aretha's Respink' van Catrice. Dit is een hele goede nagellak die dekt na amper één laagje! 

'Mint Macaroon' van NYC stond al in mijn favorieten van februari, maar ik blijf deze nagellak opdoen. Hij is gewoon zo schattig en perfect voor de lente!

Essie is gewoon liefde. Deze nagellak is zo mooi, dat weet ik nu al, maar ik heb 'm nog niet opgehad door mijn Beautiful Nails Challenge! Toch, een prachtig lila kleurtje <3

Dit lakje van Essence, 'Absolutely Blue' is de perfecte kleur voor de lente! Een lief pastelblauw kleurtje is helemaal in ;-)

Als laatste 'Prospect Park Pink' van NYC! Dit lief roze/peachy kleurtje ziet er heel leuk uit op mijn nagels en is een plezier om te dragen :-)

Q: Wat is jouw favoriete lente lakje?

xx Katrien

2 opmerkingen:

Mattania Qtplace.com zei

Leuke lakjes :D ben benieuwd naar swatches

Unknown zei

Een review van Aretha's Respink, Prospect Park Pink en Mint Macaroon staat al op deze site :) Van het blauwe Essence lakje komt binnenkort een swatch, maar op dat van Essie ga je nog eventjes moeten wachten ;) x