Pagina's

12 november 2013

Hoi!

Hoi!

Welkom op mijn nieuwe blog, Bakes 'n Beauty! Ik ben Katrien, een 14 jarig meisje, en 3 à 4 keer per week zal ik hier bloggen over de dingen ik leuk vind; beauty, nails, gebak en recepten, lifestyle, ... Ik heb er superveel zin in!

Zoals je ziet staan er ook al veel oude artikels online, deze zijn afkomstig van mijn oude blog (ondertussen verwijderd): kalanails.blogspot.com. Daar blogde ik sinds augustus 2012, maar deze zomer werd het bloggen alsmaar meer een verplichting en in september werd het met school ook alsmaar drukker, dus ben ik stilletjes uit de blogwereld verdwenen. Toch bleef het kriebelen om te blijven bloggen, maar dat wou ik niet meer doen op kalanails. Daarom besloot ik een nieuwe naam te kiezen en een uitgebreider thema; mijn vorige blog ging eigenlijk alleen over nails en beauty. Ook zal ik niet elke dag een artikel plaatsen, omdat dit nu nog teveel tijd in beslag neemt. Ik post liever 3 à 4 leuke, afgewerkte artikels dan 7 halve.

Er staan al veel artikels klaar om gepubliceerd te worden en ik heb echt zin om weer artikels te typen, foto's te maken en bewerken, producten te testen en lekkere gebakjes te maken!

Tot zover mijn kleine introductie! Ik ben trouwens heel geïnteresseerd in jullie blogs, dus laat maar gerust een linkje achter, vind ik leuk :) Als je verder nog vragen hebt, kan je mijn e-mailadres vinden op de contactpagina. Bye!

xoxo, Katrien

PS: Je kan deze blog ook volgen via Bloglovin', klik daarvoor op de blauwe 'follow this blog with bloglovin' in de zijbalk!

1 opmerking:

Laura zei

Leuk dat je een nieuwe blog bent begonnen! Succes! :)