Pagina's

24 juni 2013

Review & Swatch | 2B, nr. 43

Hey iedereen!

Gisteren in de shoplog zagen jullie al twee nieuw gekochte lakjes van 2B voorbijkomen. Ik was zelf heel benieuwd, dus wou ik ze meteen swatchen! Ik begon met het ijsblauwe, bijna witte trendkleurtje nr. 43. Lees verder om mijn mening en swatches van dit lakje te zien!

Op elke foto draag ik 3 laagjes nagellak.

Als eerste het flesje. Dit vind ik er schattig uitzien, omdat het zo klein is. De lime groene kleur van de dop vind ik ook leuk. Wat ik jammer vind is dat het flesje maar 5,5 ml bevat en meer kost (€3,95) dan een lakje van Catrice, dat veel meer bevat. Het kwastje is niet te breed en niet te smal, gewoon een fijn kwastje.

Swatches! Ik heb drie laagjes moeten aanbrengen om het lakje volledig dekkend te maken, wat ik best oké vind. De kleur vind ik heel mooi, ijs/pastelblauw dat neigt naar wit, pretty! Het is ook een trendkleurtje ;) Ik moest wel wat meer nagellak op mijn kwastje nemen, omdat 'ie anders nogal streperig begon te lakken.

Ik ben over het algemeen tevreden over dit lakje. De kleur vind ik echt prachtig en leuk voor de zomer, maar het aantal ml nagellak vind ik nogal weinig. Ik ga dit lakje wel nog vaak dragen, dat weet ik zeker :) Als je dus nog op zoek bent naar een nagellak in deze trendkleur, is dit een aanrader!

Q: Wat vind jij van deze kleur, yay or nay?

xx Katrien

3 opmerkingen:

Unknown zei

Echt een superkleurtje! Leuk in de zomer maar ook in de winter :)

Vanessa zei

Mooi kleurtje!

Kayleigh zei

Wat een mooi zacht kleurtje! :-)