Pagina's

17 juni 2013

Review | Essence Intensively Caring Cream Dry to Normal Skin

Hey iedereen!

Vandaag heb ik een review voor jullie van de Essence Intensively Caring Cream Dry to Normal Skin! Dit is een dag-en nachtcrème uit het My Skin gamma van Essence. Ik kocht deze in de uitverkoop en wou 'm testen, dus lees verder voor mijn review!


 De crème zit verpakt in een doosje waar alle informatie op staat. Ik vind dit zelf handig en alles staat er ook echt op, bijv. de ingrediënten, voor welk huidtype het bedoeld is, een beschrijving, ... 
 Dit is het potje. Sommigen vinden een potje wat onhygiënisch, maar ikzelf heb hier eerlijk gezegd niet veel problemen mee. De verpakking vind ik simpel maar mooi.

 Dan de crème zelf! De kleur en geur van deze crème is echt goed, de licht oranje kleur staat lekker fris en de geur is ook fris en fruitig! Het zou naar bamboe en granaatappel moeten ruiken, maar aangezien ik de geur hiervan niet ken, kan ik er ook mijn mening niet over geven 
;-)

 Dan een test! Dit is mijn hand zonder iets op.
 De crème. Hij is lekker luchtig en je hebt ook echt weinig nodig, hij is heel zuinig. De crème smeert goed uit en trekt snel in de huid.
 En after. Natuurlijk zie je niet enorm veel verschil als bij een foundation of zo, maar ik kan wel beschrijven wat het effect is! Wanneer je de crème net aangebracht hebt voel je niets speciaal, alleen dat je huid iets 'strakker' is. Maar na een uurtje voelde ik wel dat mijn huid zacht en mooi egaal was, dus goed! Deze crème is bedoeld voor mensen met een droge/normale huid. 
Ik ben tevreden over deze crème van Essence! Ik gebruik 'm als dagcrème en hij doet mijn huid mooi glad aanvoelen en is een goede basiscrème. Het is geen 'supercrème', maar ook geen nutteloze. Wat ook goed is is dat er beschermende uva/uvb filters in zitten, mooi meegenomen! Ik kocht de Essence Intensively Caring Cream in de uitverkoop aan €2,19.

Q: Heb jij ervaring met Essence My Skin producten?

xx Katrien

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Heb nog nooit huidverzorging van dit merk geprobeerd, en ik ben er ook een beetje bang voor. Het is echt héél goedkoop, en dan vraag ik me af hoe mijn moeilijke huid daarop zou reageren... Ik vermoed niet al te best.

Unknown zei

Ik snap wat je bedoelt, dit soort crèmes passen niet bij elk huidtype en iedeeen reageert hier anders op ;-) Fijn dat je zo goed voor je huid zorgt! x

Kathleen zei

Hey, ik heb sinds kort een paar pukkels en ik kan er echt nie tegen! Weet jij iets voor dit?

Unknown zei

@Kathleen: Als ik er heb knijp ik ze nooit uit (littekens), reinig ik mijn gezicht 's ochtends en 's avonds goed met reinigingsmelk en water en als ze al open zijn stip ik ze aan met ontsmettingsalcohol, zodat ze sneller genezen. En voor de rest: wachten, wachten... :( Een gezichtsmasker tegen puistjes kan ook werken. Hopelijk helpt dit! x