Pagina's

27 januari 2013

Review & Swatch | NYC Mint Macaroon

Hey iedereen!


Vandaag heb ik de laatste review van de lakjes uit mijn Kruidvat shoplog. Het gaat om Mint Macaroon van NYC, een mintgroen lakje uit de vaste collectie. Dit was mijn favoriet in de shoplog (I love mint!), maar is hij dat nog altijd? Dat kan je hieronder verder lezen!

Dit is het flesje. Zoals je misschien al weet bestaat het vaste assortiment nagellak van NYC uit twee soorten: de flesjes met de lange dop (€2,29) en de flesjes met een platte ronde dop (€2,99). Dit is een lakje uit de tweede soort en ik vind het flesje mooi en simpel, dus perfect! Wat me wel opvalt is dat het kwastje bij dit flesje wat smaller is dan bij de andere, maar ik vind dit eigenlijk niet zo'n probleem.
Op deze foto draag ik één laagje van MM, toen ik dit op mijn nagels zag dacht ik echt "Waarom?!". Zoals je ziet lakt hij bij één laagje heel waterig en is de dekking echt niet goed.
Gelukkig verbeterde alles snel, want toen ik een tweede laagje op mijn nagels deed had ik weer een smile op mijn gezicht! De kleur komt veel beter uit, de dekking is verbeterd en het waterige is verdwenen. Oef! Ik zou alleen wel nog een derde laagje aanbrengen voor een nog betere dekking.
Ik ben dus nog altijd heel blij dat ik dit lakje kocht, al was ik bij één laagje wel even verschoten ;) De kleur vind ik supermooi, de dekking is oké en hij lakt prima. Een mooi mintgroen lakje dus!
Wat vind jij van dit lakje? Kocht je eerder al een nagellak van NYC?

xx Katrien

4 opmerkingen:

Gemma zei

Bij alle NYC lakjes die ik heb, dekken ze van de eerste keer waterig. ❤

Unknown zei

Bij mij niet altijd, maar gelukkig is de tweede laag al veel dekkender :) xx Katrien

Lieke zei

Gelukkig dat de tweede laag wat dekkender was :) Mooi kleurtje!

Anna zei

Mooie kleur!