Pagina's

22 december 2012

Review & Swatch | NYC Prospect Park Pink

Hey iedereen!
Laatst ging ik bij de Kruidvat langs en er was een actie bij NYC, 1+1 gratis. Dat kon ik natuurlijk niet weerstaan en ik nam direct 2 spulletjes mee, een lippenbalsem (binnenkort een review!) en een nagellak. Nu ga ik het hebben over mijn nieuwe roze lakje, Prospect Park Pink! Lees verder voor mijn review en swatch!


Dit is het flesje, net dezelfde als de andere van NYC. De dop is redelijk lang en er zit behoorlijk wat nagellak in het flesje.
De kleur op mijn nagels! Eerlijk gezegd was het niet wat ik verwachtte, in positieve zin ;). Ik dacht dat het een heel lichtroze lak zou zijn, maar het is eerder een peachy kleurtje. Mooi!
Op deze foto lijkt de lak wel een nude, haha! Hij past wel bij mijn huidskleur, maar een nude zou ik 'm toch niet noemen.
Nu over het aanbrengen van dit peachy lakje. Het kwastje is redelijk dun en plat, maar goed om mee te werken. Bij de eerste laag dekt hij nog niet echt goed en lakt hij redelijk streperig, maar bij de tweede laag dekt hij prima. Zoals je misschien ziet op de foto's is die streperigheid er toch nog niet helemaal uit bij de tweede laag, maar dat heb je nu eenmaal met lichte kleurtjes, strepen vallen dan meer op. 
Conclusie? Mooi lakje, maar niet één om snel aan te brengen als je dringend weg moet en toch een kleur op je nagels wilt. Als je er de tijd voor neemt, is het echter een schattig lakje met mooie glans! De prijs is ook heel fijn, ongeveer € 2,70. Goede nagellak, in een mooi kleurtje!
xx Katrien

4 opmerkingen:

Silvy zei

Mooi lakje! Ik hou van peachy kleuren! :)

Dresses and Daisies zei

Super mooie kleur medebelgje! ^-^

Ps. Ik ben bijna jarig, doe je mee met de winactie op m'n blog?

Jolet zei

Oe, mooie kleur!

Gemma zei

NYC dekt bij mij echt SUPER goed! Ik heb juist zo'n soort goude lak op, en ik vind dat ie eigenlijk wel super rap droogt! De kwast is echt superhandig, en er zit echt mega veel in het potje! Ik ben echt verschoten. Hiervan moet ik meer hebben!♥- Gemma