Pagina's

15 november 2012

Winter


Hey iedereen!

'Winter, brr...' , dat is wat sommigen van jullie waarschijnlijk denken. Het is koud, er is veel regen, je moet vaak binnen blijven,... Als je de winter positief bekijkt, zul je er snel anders naar kijken. Ik som voor jullie een aantal voordelen van de winter op!
Lekker warme laarsjes! Het geeft zo'n goed gevoel om na een periode vol slippers en sandalen weer in je knusse winterlaarsjes te kunnen stappen. Warme kleren en schoenen in het algemeen trouwens ; wollen truien, leuke mutsen, warme handschoenen, zachte winterpyjama's,... Winterkleding is echt gezellig en mooi!
Oh, wat kan de warmte van een haardvuur toch zalig zijn! Ik heb thuis een kachel die we in de winter bijna iedere avond laten branden, en dan zet ik me in een knusse zetel naast de kachel met een warme kop chocomelk. Lekker, toch?
Ik ga ieder jaar skiën in Italië en ik vind het altijd super om te doen! Vooral omdat het er niet té koud is door de zon die altijd schijnt. De sfeer is ook heel goed, en als je na het skiën in de sauna of het stoombad gaat... Mmm...
Deze foto is misschien niet echt 'winters', maar ik bedoel hier dus mee dat de nagellak trends in de winter ook super zijn! Allemaal warme, donkere kleuren en romantische nailarts vind ik geweldig om te zien én zelf te doen.
Alle gezellige en leuke feestdagen met eten, cadeautjes, familie en vrienden vind ik fantastisch.De sfeer die in de straten hangt bij Kerstmis en Nieuwjaar, de kerstboom die je binnenhaalt,... Lekker knus, denk ik ;)
 
Ik zou nog massa's veel dingen over de winter kunnen opnoemen, het is zo'n gezellig en warm seizoen!  Hopelijk heb ik jullie beeld over de winter goed of beter gemaakt, en als jullie zelf nog redenen hebben waarom de winter leuk is, schrijf ze gerust bij de comments! 

xx Katrien

2 opmerkingen:

Maaike zei

Warme chocolademelk <3

Unknown zei

In de zetel naar een leuke film kijken !!!:)