Pagina's

23 juni 2013

Shoplog! Met o.a. The Body Shop, Kruidvat, Rituals, H&M, ...


Hey iedereen!

Vandaag heb ik een grote shoplog voor jullie! Ik ben donderdagnamiddag naar Kruidvat geweest en vrijdag ben ik met mijn beste vriendin naar het Waasland Shopping Center gegaan. Het was super en ik heb weer heel wat leuke spulletjes geshopt! Lees verder om mijn aankopen te bekijken.Als eerste mijn aankopen van donderdag...

Ik kocht 2 facial scrubs, terwijl dat eigenlijk mijn bedoeling niet was, haha! Ik dacht dat de Apricot Scrub van Freeman een masker was ;s Bij de Hema kocht ik dus de Scrub Cream voor €2,75 en bij Kruidvat kocht ik de Freeman Facial Creamy Scrub Apricot voor €3,95.

Bij Kruidvat was er ook een leuke actie op 2B nagellak: 2 voor €5! Ik nam een ijsblauw, bijna wit kleurtje mee (nr. 43) en een aqua blauw/groen kleurtje (nr. 370)

Ik had ook nog een topcoat nodig omdat die van mij op was. Aangezien ik de topcoat van Catrice fijn vond werken, kocht ik deze opnieuw voor €2,99.

Als laatste aankoop op donderdag kocht ik nog wat schuivertjes van Zenner, om nieuwe kapsels uit te proberen! Deze waren €1,49.

Dan op naar de aankopen van vrijdag in het Waasland Shopping Center!

Als eerste kocht ik bij Six de schattigste ketting ever, een ijsje! Ik vind deze echt supercute :3 Deze kostte €5,95.

Ik was nog op zoek naar een mooie zonnebril, dus kocht ik deze aviators bij de H&M voor €6,95. Ik vind ze heel leuk passen en ze zitten ook comfortabel.

Bij de H&M was er ook een leuke actie: als je twee of meer artikelen met een rode prijs erop kocht, geldde die prijs (nogal moeilijk uitgelegd, hihi). Ik nam dus twee leuke T-shirts mee die €3 per stuk kostten (afgeprijsd)!

Toen we bij Claire's gingen, belandde deze superzoete 'Do you love me?' -bodysplash in mijn mandje voor €4,95.

Bij Veritas kocht ik deze 2 schattige strikjes, die heel leuk bij mijn blonde haarkleur staan! Deze waren €4,95.

Ik kocht ook mijn eerste Rituals product ever! Deze T'ai Chi White Lotus & Green Tea Foaming Showergel is gewoon geweldig :D De geur is verrukkelijk en de substantie is echt fijn, super product als je het mij vraagt! Ik kocht deze voor €8.

We gingen ook nog eens bij The Body Shop langs en daar kocht ik deze Vineyard Peach Shower Gel opnieuw, zo'n lekker (geurend!) product! Deze was €6,50.

En als laatste kocht ik natuurlijk ook nog een lakje bij de Hema, op aanraden van vele beautyblogs: de Special Effect Holographic nagellak, in de sandy beige kleur (nr. 52). Het effect op de foto's zag er heel leuk uit en de kleur sprak me aan, dus deze ging mee voor €4,95.

Zo, dat was mijn shoplog! Het was echt heerlijk om na zo'n lange tijd weer te shoppen en plezier te hebben met vriendinnen :) Uiteraard komen er zo snel mogelijk reviews aan!

Q: Welk product wil jij graag gereviewed zien? Tell me in the comments!

xx Katrien

2 opmerkingen:

Unknown zei

Zooo jij hebt lekker veel gekocht!! Ben benieuwd naar die Abrikozenscrub! En naar de 2B lakjes.

Vanessa zei

Leuke shoplog zeg! Die zonnebril is heel mooi.