Pagina's

27 juli 2014

Update | Comeback


Hoi iedereen!

Jullie hebben waarschijnlijk gemerkt dat er al een hele tijd geen berichten zijn verschenen op mijn blog... Ik zat midden in het schooljaar en ik had het druk met studeren, naar school gaan, hobby's en natuurlijk mijn sociale leven! Ik ben net terug van 3 weken vakantie in Italië en Hongarije. Ik heb al vier weken zomervakantie achter de rug. Hier heb ik al erg veel van genoten en ik hoop dat de volgende weken vakantie ook zo leuk of zelfs leuker gaan worden!

Ik keek gisteren nog eens sinds lange tijd terug op mijn blog en ik heb besloten dat ik weer ga bloggen! Vanaf nu zal ik wel enkel berichten plaatsen wanneer ik er zin en tijd voor heb. Ik heb liever kwaliteit dan kwantiteit en bloggen mag voor mij geen verplichting worden, want dan heb ik er totaal geen plezier meer in.

De onderwerpen die je op mijn blog voor de komende weken kan verwachten? Nagellak, nail art, beauty, recepten en af en toe een persoonlijke update! Dit zijn onderwerpen waar ik graag over schrijf en waar jullie hopelijk graag over lezen.

Zo, dit was mijn 'comeback' artikel! Ik heb weer zin om te schrijven, foto's te nemen, foto's te bewerken en te communiceren met jullie! 

Laat hieronder ook een reactie achter met het onderwerp waar jij het liefst over lezen!

Liefs, 
Katrien

Geen opmerkingen: