Pagina's

31 december 2013

Speculooscupcakes met speculoostopping

Samen met een vriendin maakte ik deze overheerlijke speculooscupcakes met speculoostopping! Lees vooral verder voor meer foto's en hoe we deze cupcakes maakten!Als eerste maakten we het beslag, dit is eigenlijk hetzelfde als het basisrecept cupcakes maar dan met speculooskruiden erbij. Daarna maakten we de topping met boter, poedersuiker en alweer speculooskruiden. Tenslotte gaven we onze cupcakes de finishing touch door speculoos te verkruimelen en ze op de cupcakes te strooien. Heel gemakkelijk maar overheerlijk!


We haalden het recept van cupcakerecepten.nl, een site vol cupcakerecepten (dûh!) maar ook met een webshop vol decoratie en tools om de mooiste en vooral lekkerste cupcakes te maken! Een link naar dit specifieke recept vind je hier.


Wij en onze families vonden de cupcakes super lekker en ik heb ze zelfs al eens opnieuw gemaakt omdat ze zo in de smaak vielen! Ze hebben een winterse zoete smaak die je zeker zult waarderen. Als jij ze ook maakt, stuur me dan vooral een foto via mail ( bakesnbeauty@hotmail.com ) zodat ik jouw cupcakes kan bewonderen :)

xx Katrien

Geen opmerkingen: