Pagina's

18 april 2013

New In | Eerste winactie-pakketje!

Hey iedereen!

Yay, ik heb voor het eerst een winactie gewonnen! Ramona (Beautynailsfun) organiseerde bij haar Pasen nail art een winactie waarbij je 3 lente-achtige Essence lakjes kon winnen. Ik deed alles wat nodig was en na ongeveer 2 weken kreeg ik een mailtje waarin stond dat ik gewonnen had! Ik had dit totaal niet verwacht en was (en ben nog steeds :3) superblij! Lees verder voor meer foto's!


 Dit zijn de drie beauties die ik toegestuurd kreeg in mijn pakketje! Van links naar rechts: Upper Green Side, Hello Marshmallow! en Wanna Be Your Sunshine. 

 Ik vind de kleurtjes echt super, heel erg lente-achtig! Ik had ook nog geen lakjes van de nieuwe collectie van Essence *shame*, dus dat is ook mooi meegenomen!

 De lila lak vind ik echt mooi en hij bevat een mooie roze-paarse shimmer. Wanna Be Your Sunshine is een lief geel pastelkleurtje dat perfect is voor dit seizoen. Als laatste is Upper Green Side ook superleuk en speciaal, want deze bevat ook wat shimmer!

Ik vind deze lakjes echt superleuk en ik wil Ramona nogmaals bedanken! Hier komen heel snel swatches van, ik kan al niet wachten :)

Q: Heb jij al eens een winactie gewonnen?

xx Katrien

1 opmerking:

Unknown zei

Heb zelf nog nooit iets gewonnen helaas.. maar gefeliciteerd!! Ben benieuwd naar die gele - zoek nog steeds een mooi geel, goed dekkend lakje :)