Pagina's

24 januari 2013

Review & Swatch | Catrice Genius In The Bottle


Hey iedereen!

Nadat ik jullie reacties op de shoplog las, begon ik direct met swatchen! Vandaag komt Genius In The Bottle aan bod, een mooi duochrome lakje van Catrice. Ik was al even aan het twijfelen of ik 'm zou kopen, maar vorige week heb ik 'm dus eindelijk gekocht! Lees verder voor de swatches en een review van dit lakje!
Op elke foto draag ik 2 laagjes van GITB.
Oef, mooi lakje! De kleur is heel moeilijk te beschijven, hij gaat van groen naar goud en brons en is in ieder licht anders! Pretty!
Op deze foto zie je duidelijk het kleurverschil, wauw! Ik vind dit lakje echt speciaal en mooi en hij dekt heel goed. Na twee laagjes GITB dekt 'ie perfect. Het aanbrengen gaat ook makkelijk, met het lekker brede kwastje.

Op deze foto zie je het watje waarmee ik de nagellak eraf deed. Dit deed ik om te testen welke kleur dit lakje écht heeft, de basis zeg maar. En hier kan je het duidelijk zien: donkergroen!

Ik ben heel blij dat ik dit lakje eindelijk gekocht heb! Het geeft een heel apart maar mooi effect. Ik ben eigenlijk altijd tevreden over Catrice lakjes en daar ben ik heel blij mee!
Wat vind jij van GITB? 

xx Katrien

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ik vind het een zeer mooi lakje <3

xxx

Unknown zei

Interessant om te zien wat er op het watje zit :D Ik heb ook wel eens als ik mijn nagellak er af haal dat het ineens als een totaal andere kleur op het watje zit