Pagina's

01 november 2012

Geshopt in Sint Niklaas + Trier!

Hey iedereen!

Vorige zaterdag ben ik weer eens gaan shoppen in het Waasland Shopping Center in Sint Niklaas, en zoals jullie weten ben ik ook 3 dagen naar Trier geweest. In Trier heb ik niet onwijs veel geshopt, maar toch moest ik een aantal dingen meenemen ;) Enjoy!

Sint Niklaas:

The Body Shop: - Vineyard Peach Douchegel: Oh, ik ben zo verliefd op deze douchegel! Hij ruikt zoo heerlijk, naar frisse perzikken en nog meer zoets. Deze koste €6,50.
                            - The Body Shop Foudation Lipbutter: Toen ik aan de kassa stond om af te rekenen overtuigde de kassierster me om deze naar Dragon Fruit Lipbutter te kopen. Hij kostte €5, maar al dit geld ging wel naar een zelf te kiezen goed doel ( je kon tussen 3 dingen kiezen). Het maakt mijn lippen lekker zacht, en ruikt ook onwijs heerlijk! 

Six:  -Uiltjesketting: In een vorige blogpost sprak ik al over deze ketting, maar ik had hem eigenlijk nog niet! Toen ik deze dus in de winkel zag hangen, moest ik hem hebben. Ik vind de kleur heel mooi en de oogjes zijn ook schattig.
        - Bohemian oorbellen: Ik had neutrale, bij alles passende oorbellen nodig en die vond ik dus ook in deze winkel! Ik vind dat ze er casual, maar toch nog chique uitzien. Goede koop!
        - Zilveren ring met wit steentje: Wauw, wat vind ik dit een mooie ring! Met veel oog voor detail en het witte steentje past hij perfect bij mijn smalle vingertjes, hihi. Deze past ook goed bij donkere nagellak, bijvoorbeeld bruin, donkergroen of donkerblauw. 

Hierbij is een deeltje Sint Niklaas en een deeltje Trier.

Sint Niklaas: Hema: - Long Lasting Nailpolish (links): Deze nagellak is donkerbruin, met gouden en bruine glittertjes. Ik testte hem al eens uit op mijn nagels en hij dekte vanaf 2 laagjes wel degelijk. Heel mooi kleurtje voor tijdens de feestdagen!
                                   - Long Lasting Nailpolish (rechts): Deze is iets minder donker en heeft een paarse shimmer. Hij dekt niet perfect vanaf 1 laagje en soms zijn zelfs 2 laagjes niet genoeg! Vanaf 3 laagjes ziet hij er redelijk goed uit! 


Trier: DM:  - Catrice "Big City Life San Francisco": Deze diepblauwe / appelblauwzeegroene (haha) kleur vind ik echt mooi, net zoals het flesje!
                    - Essence "Class of 2013: Alpha better Gamma": Het zalmroze kleurtje van deze nagellak is zo cute :3 En het was Limited Edition en dus niet in België verkrijgbaar! Happy me :D
                    - Essence "Nail Art Topper: Night In Vegas": Dit is een soort van holografische topcoat die ik al heel lang wou hebben! Mooi meegenomen, want in de Kruidvat in Lokeren hebben ze deze niet!

Zo, dit waren mijn aankopen! Ik heb natuurlijk niet immens veel geshopt, maar dit is een beautyblog dus mochten deze nagellakjes er wel in, toch? Jullie mogen je aan heel wat reviews verwachten de komende dagen, want ik ga ze allemaal testen! 

xx Katrien

Geen opmerkingen: