Pagina's

01 april 2013

Tag | I Love Spring!



Hey iedereen!

Het weer begint (een beetje) beter te worden, de bloemetjes komen stilaan uit en we gaan stilaan wat lichter gekleed... De lente komt eraan! Nou ja, eigenlijk is hij er al eventjes, maar daar hebben we nog niet veel van kunnen merken, hihi. Op een aantal blogs zag ik deze leuke 'I Love Spring' tag voorbij komen en wou 'm meteen invullen! Hieronder kan je mijn antwoorden lezen.


Welke nagellak kleuren draag jij het liefst in het voorjaar?
Deze is niet zo moeilijk, ik maakte onlangs een artikeltje (klik). Mijn favorieten zijn: Mint Macaroon van NYC, Prospect Park Pink van NYC, Aretha's Respink van Catrice, Bond With Whomever van Essie en Absolutely Blue van Essence. 


Hoe zie jij er op je paasbest uit?
Nu ik dit typ is het nog geen Pasen, maar als jullie dit lezen is Pasen al geweest, dus dat is wat vreemd, haha. Ik ga waarschijnlijk een leuk jurkje aantrekken met een panty eronder ;-) Ik doe ook wel een warme vest aan, want ik ga naar de zee!

Als je aan de lente denkt, waar word je dan écht vrolijk van?
Weer in mooie jurkjes en vrolijke kledij kunnen rondlopen. En natuurlijk het zonnetje dat je 's ochtends toelacht, héérlijk...

Wat is jouw ultieme voorjaarsparfum?
Mijn favoriete parfum is Papillon van Oilily en ook in de lente draag ik deze het liefst. Ik zal wel een nieuwe moeten vinden, want hij is op!

Welke items in je kledingkast bewaar jij speciaal voor de lente?
Mooie jeansbroeken en leuke T-shirts bewaar ik voor de lente. Qua schoenen zijn ballerina's en sneakers mijn favorieten!


Van welk nummer krijg je de lente in je bol?
Mmm... Dit is een moeilijke! Ik vind 'Troublemaker' van Olly Murs en Flo Rida een heel leuk liedje en 'Feel This Moment' van Pitbull en Christina Aguilera is zo aanstekelijk! Hieronder kan je de liedjes beluisteren.



Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?
Mooie armcandy! Ik zie altijd leuke armbandjes bij andere mensen, maar zelf lijk ik er nooit te vinden! Ook een mooi jurkje vind ik altijd leuk om te hebben :-)


Welke smaak paaseitjes is jouw favoriet?
Melkchocolade met praliné, yummie!


Ik vond deze tag heel leuk om in te vullen, laat de lente maar komen! Iedereen mag de vragen uiteraard overnemen. 

Q: Wat vind jij het leukste aan de lente?

xx Katrien

Bron 1234foto inleiding

5 opmerkingen:

MySuperSweetLife zei

Leuke tag, die parfum is erg lekker hè! Wat heb jij trouwens een leuke blog. Volgens mij volg ik je nog niet. Heb je ook bloglovin?
Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
Liefs

Unknown zei

Dankje! En ja, ik heb bloglovin', gewoon in de zoekbalk Kala Nails intypen :) Ik ken jouw blog wel al, die vind ik superleuk! x

kim zei

Wat een super leuk blog.

Unknown zei

Aawh, dank je, Kim! Dit maakt me blij :) x

kim zei

Haha no problem